" />

Stadswandeling – “De kunst van het kijken”

Unieke stadswandeling door Haarlem

Goed kijken is moeilijker dan je denkt. In Haarlem is veel te zien en nog meer als je weet hoe je moet kijken. Ga mee op zaterdag 9 november en laat je verbazen en verrassen. Kunst @ Cappuccino en Haarlem op Maat organiseren een unieke stadswandeling: “De kunst van het kijken”.

Wie, wat waar

Je bent welkom vanaf 09.30 uur bij Kunst & Cappuccino, Gierstraat 8 in Haarlem. We vertrekken om 10.00 uur en de wandeling duurt ca. 2 uur. We eindigen waar we gestart zijn. De kosten bedragen 10 euro p.p. inclusief een heerlijke cappuccino of koffie of thee. Maximaal 10 deelnemers.

Inschrijven kan via een mail naar [email protected]. Of loop even langs in de winkel. Op de dag inschrijven kan ook, maar vol is vol.

Kleinschalige en bijzondere evenementen

Met regelmaat organiseren we leuke en bijzondere evenementen. Altijd kleinschalig omdat juist die sfeer de activiteit zo bijzonder maakt. Om de kosten van de evenementen laag te houden maken we beperkt gebruik van betaalde advertenties.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte worden gehouden, schrijf dan in voor onze nieuwsbrief: [email protected]. Kijk voor meer informatie over activiteiten: https://www.kunstencappuccino.nl/workshops/

Stadswandeling - Haarlem - De kunst van het kijken stadswandeling - 01 300x224 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”
Stadswandeling – Haarlem – De kunst van het kijken

Stadswandeling - Haarlem - De kunst van het kijken stadswandeling - 02 150x150 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”

Stadswandeling - Haarlem - De kunst van het kijken stadswandeling - 04 300x224 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”
Stadswandeling – Haarlem – De kunst van het kijken
Stadswandeling - Haarlem - De kunst van het kijken stadswandeling - 03 300x224 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”
Stadswandeling – Haarlem – De kunst van het kijken

Stadswandeling - Haarlem - De kunst van het kijken stadswandeling - 05 300x224 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”

WhatsApp chat