" />

Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’s

Mantra zingen – samen zingen we prachtige mantra’s van o.a. Rumi en Soefi

OPEN JE HART

Mantra zingen: Zondagmiddag 10 november van 14.00 – 16.00 uur zingen we samen in een kleine setting mantra’s bij Kunst & Cappuccino, in de Gierstraat 8 in Haarlem. Tijdens deze middag zingen we mantra’s uit de wijsheid van het soefisme van vroeger en nu. Samen zingen van een mantra van Rumi opent je hart.

mantra zingen - Anja en Jacob mantra zingen - 03 1 300x168 - Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’s

De (eenvoudige) mantra’s die we zingen, worden afgewisseld met een wijs verhaal of gedicht van o.a. Rumi. In deze wijze mantra’s, gedichten en verhalen wordt gesproken over ons scheppende vermogen, de kracht in ons zelf, het ervaren van eenheid, vrede, levensenergie en de bron van ons bestaan. Anja Timmermans (zang, gitaar en percussie) begeleidt deze workshop. Jacob van der Wijk speelt viool.

De prijs is 15 euro. Dit is inclusief koffie en thee. We maken gebruik van een intekenlijst. Inschrijven kan via een mail naar [email protected] Of loop even langs in de winkel.

Rumi

Filosoof/mysticus en grondlegger van het soefisme Mevlana Celaleddin Rumi leefde van 1207 tot 1273 en nog steeds zo veel eeuwen later is zijn oeuvre populair. In zijn werk staat hij stil bij de scMantra - Rumi mantra zingen - 01 1 - Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’shoonheid en kracht van (goddelijke)  liefde en hij inspireert je om het zelf te ervaren.

Hij laat je meekijken door zijn ogen, mee dansen op de sprongetjes van zijn hart. Zijn gedichten roepen een gevoel van bevrijding, geluk op. Alsof er een lichtvonkje overspringt.

 

Voorbeelden van prachtige teksten

Mijn liefste is voor iedereen verborgen, verheven boven alle denken.

Helder als de maan, stralend in mijn hart, naar ziel en lichaam een met mij.

 

Lovely days don’t come to you, you should walk to them.

 

De tuin van liefde is oneindig groenMantra zingen & Poems by Rumi mantra zingen - 04 1 300x157 - Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’s

En draagt veel vruchten

Sommige verdrietig, andere blij.

Liefde staat achter elke vorm, zonder herfst, zonder lente, altijd fris.

 

Tagged , , , , ,
WhatsApp chat