" />

Inspiratie

Wat inspireert jou ?

Inspiratie betekent letterlijk “bezieling”. De vraag is: wat inspireert jou ?

  • Inspiratie zorgt er voor dat je in beweging wil komen, en dat je vooruit wil gaan. Inspiratie zorgt voor positieve energie.
  • Inspiratie zorgt er voor dat je van binnenuit gaat handelen, en dat je er naar streeft om jezelf te verbeteren, te groeien.

 

Wat bieden we?

We richten we ons op de volgende 3 thema’s:

  • In en om huis: elk huis neemt de energie op van de mensen die er in wonen. Er is een wisselwerking tussen mensen en huis. Geniet ervan om positieve energie in je huis te brengen, je zult je er veel gelukkiger en gezonder door voelen. We hebben een gevarieerd aanbod van workshops, bieden interieur advies en diverse kunstvormen.
  • Voor jou en anderen: inspiratie betekent dat je de verbinding aangaat met alles dat je leven betekenis geeft. De winkel in de Gierstraat 8 in Haarlem biedt de gelegenheid om te ont-moeten, te delen, en om gewoon jezelf te zijn.
  • Kunst: we geven alle ruimte om op ieder moment dat het u schikt prachtige kunst te bekijken en te bestellen. We kiezen daarom voor een winkel EN een webshop.

En hoe doen we dat?

Met een inspirerende winkel in de Gierstraat 8 in Haarlem. Continu realiseren we creatieve ideeën. Met diverse vormen van kunst. We bieden ook interieur advies, en helpen u zo om een fijne woonomgeving te creëren. En met behulp van deze webwinkel bieden we u alle ruimte om op ieder moment dat het u schikt te kijken en te bestellen.

Er is een gevarieerd aanbod van workshops. Van persoonlijke ontwikkeling, zelf maken van kunst, kleurpsychologie, persoonlijke stijl, voedingssupplementen, zelf sieraden maken en nog veel meer. Het idee is dat een workshop met 6 tot 8 mensen heel veel bijdraagt, heel interessant is, en de mogelijkheid biedt om veel praktische zaken te delen met elkaar.

 

WhatsApp chat