" />

Garantie

Garantie

Op alles dat wij leveren is wet- en regelgeving van toepassing. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Zoals hieronder beschreven bieden wij op al onze kunstwerken daarnaast nog een garantie van 3 jaar. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Klik hier voor meer informatie

 

Wij hanteren de voorschriften en algemene voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg.

 

Op al onze kunstwerken zit aankomstgarantie. Mocht er tijdens de verzending schade aan het kunstwerk optreden, dan is dat risico voor ons. Kijk daarom altijd goed of de verpakking is beschadigd en neem in dit geval direct contact met ons op. Wij handelen vervolgens de schade af met onze transporteur/ verzekeraar en vergoeden het aankoopbedrag.

 

Op al onze kunstwerken bieden wij 3 jaar garantie. Binnen deze garantie vallen kleurechtheid, constructie en vervorming. Aanspraak op garantie van kunstwerken waarvoor wij hebben bemiddeld verloopt ook via ons.

 

Naast onze harde garanties, zijn wij trots op onze zachte garanties in de vorm van beoordelingen van klanten op onze website

WhatsApp chat