" />

About

Halverwege 2018 ontstond het idee van “Kunst & Cappuccino”. En in februari 2019 kregen we de sleutel van de Gierstraat 8 in Haarlem. 3 weken later op 22 februari hebben we de deuren geopend. Niet omdat alles af is. Maar omdat u meer dan welkom bent.

We kiezen voor een aantal thema’s: inspiratie, verdieping en zorg voor jezelf. Met kunst die de ziel kust. Diverse inspirerende workshops. En een heerlijke ruimte om te ont-moeten. Spiritualiteit in alle eenvoud.

Op 6 april 2019 om 12 uur openen we officieel de deuren. Dan beschikken we over een mooie webwinkel EN een fijne winkel in de Gierstraat 8 in Haarlem. Iedereen is welkom.

about - enjoy - About

Wij zijn volop in ontwikkeling, Dagelijks vinden aanvullingen plaats. We willen ook continu veranderen. Via de webwinkel kan op ieder moment dat het jou schikt kunst worden bekeken en worden besteld. Ook workshops zijn via de webwinkel eenvoudig te boeken.

Verder hebben we zitjes om heerlijke koffie en thee te drinken, en een workshopruimte die we voor een gevarieerd aanbod van workshops gebruiken. Op andere momenten is het een leestafel, creatieve ruimte of een ruimte om heerlijk te ontspannen.

2 gedachten over “About

 1. Wat een fijn initiatief !
  Is het in het pand van de voormalige kunstenaarsbenodighedenfirma Pompe?
  Daar kwam ik vaak en ontmoette daar Kees Verwey.
  Ik was toen 8 jaar.
  Ik wens jullie veel succes, en kom zeker kijken
  Via Google zien jullie wie ik ben.
  Arien Winkel.

  1. Hallo Arien, Kunst & Cappuccino is op de plaats gekomen van de winkel Ananda, in de Gierstraat 8, vlakbij de Botermarkt. Ik kan nu pas reageren omdat je bericht werd tegengehouden door een SPAM filter. Ik zag het per toeval. Excuus voor de vertraging. Hartelijke groet, Ronald Brouwer

Reageren niet mogelijk

WhatsApp chat