About

Halverwege 2018 ontstond het idee van “Kunst & Cappuccino”. En in februari 2019 kregen we de sleutel van de Gierstraat 8 in Haarlem. 3 weken later op 22 februari hebben we de deuren geopend. Niet omdat alles af is. Maar omdat u meer dan welkom bent.

We kiezen voor een aantal thema’s: inspiratie, verdieping en zorg voor jezelf. Met kunst die de ziel kust. Diverse inspirerende workshops. En een heerlijke ruimte om te ont-moeten. Spiritualiteit in alle eenvoud.

Op 6 april 2019 om 12 uur openen we officieel de deuren. Dan beschikken we over een mooie webwinkel EN een fijne winkel in de Gierstraat 8 in Haarlem. Iedereen is welkom.

about - enjoy - About

Wij zijn volop in ontwikkeling, Dagelijks vinden aanvullingen plaats. We willen ook continu veranderen. Via de webwinkel kan op ieder moment dat het jou schikt kunst worden bekeken en worden besteld. Ook workshops zijn via de webwinkel eenvoudig te boeken.

Verder hebben we zitjes om heerlijke koffie en thee te drinken, en een workshopruimte die we voor een gevarieerd aanbod van workshops gebruiken. Op andere momenten is het een leestafel, creatieve ruimte of een ruimte om heerlijk te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat