" />

Blog

prijsvraag - KC tekst schilderen buiten 750x500 - Prijsvraag

Prijsvraag

Leukste foto van de Vijfhoek

In de etalage van Kunst & Cappuccino liggen sinds vandaag foto’s van Joost Tholens. Joost heeft forse problemen met zijn gezondheid (gehad). Sinds 2 maanden heeft hij een leuke hobby: hij fotografeert het straatleven in de Vijfhoek en omgeving in Haarlem. Daarmee houdt hij een spiegel voor.

Dat brengt ons op het idee om een prijsvraag uit te schrijven. Voor de leukste foto gemaakt in de Vijfhoek. Het gaat dus om het leukste fotomoment, en niet perse om technisch perfecte foto’s.

Inzending is mogelijk tot en met 21 november 2019. De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De 3 beste foto’s worden tot eind van het jaar geëxposeerd bij Kunst & Cappuccino. Verder zoeken we de nodige publiciteit.

Lees verder
Mantra - Rumi mantra zingen - 02 - Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’s

Mantra zingen: “Open je hart” – samenzang van Soefi mantra’s

Zondagmiddag 10 november van 14.00 – 16.00 uur zingen we samen in een kleine setting mantra’s bij Kunst & Cappuccino, in de Gierstraat 8 in Haarlem. Tijdens deze middag zingen we mantra’s uit de wijsheid van het soefisme van vroeger en nu. Samen zingen van een mantra van Rumi opent je hart.

Lees verder
stadswandeling - 03 750x500 - Stadswandeling – “De kunst van het kijken”

Stadswandeling – “De kunst van het kijken”

Unieke stadswandeling door Haarlem Goed kijken is moeilijker dan je denkt. In Haarlem is veel te zien en nog meer als je weet hoe je moet kijken. Ga mee op zaterdag 9 november en laat je verbazen en verrassen. Kunst @ Cappuccino en Haarlem op Maat organiseren een unieke stadswandeling: “De kunst van het kijken”. […]

Lees verder
Marion Timmers haarlem - Kunstlijn Marion Timmers - HAARLEM KUNSTLIJN bij Kunst & Cappuccino: next weekend

HAARLEM KUNSTLIJN bij Kunst & Cappuccino: next weekend

Kunstlijn Haarlem Marion Timmers Zaterdag 2 november en zondag 3 november staat Marion Timmers tijdens de Kunstlijn met nieuwe beelden bij Kunst & Cappuccino in de Gierstraat 8 in Haarlem. Marion Timmers is woonachtig in Haarlem. Sinds 10 jaar is zij zelfstandig kunstenaar en werkt zowel in Nederland als in Zuid-Frankrijk.

Lees verder

Kunstlijn 2019

Tijdens de Kunstlijn Haarlem op 2 en 3 november is werk van de Haarlemse kunstenaars Willem Bergisch, Herbert Immer Willems en Marion Timmers te bewonderen. Het thema van de Kunstlijn 2019 is “Begrensd en onbegrensd. Het atelier”. Hoe leuk is het om zelf kunst te maken, en om het mee te nemen naar huis? Rolinka […]

Lees verder

Ideeën voor de Gierstraat

Ideeën voor de Gierstraat

Lees verder

Gierstraat staat voor u klaar

Gezellig winkelen in de Gierstraat Ondernemers staan voor u klaar Waarom is de Gierstraat het leukste straatje van Haarlem? Lees verder in dit artikel in Het Haarlems Nieuwsblad … Een parel is de winkel van Kunst & Cappuccino. Kijk hier voor meer informatie: https://www.kunstencappuccino.nl/  

Lees verder
WhatsApp chat